Etsimme teknistä järjestelmäasiantuntijaa Turkuun

TURKU


Tehtävässä osallistut järjestelmäkehitykseen ja tietotekniikkaprojektien määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutukseen. Osallistut ja koordinoit tietojärjestelmäinfrastruktuurien käyttöönottoja, muutosten hallintaa ja ongelmaselvityksiä sekä jatkokehittämistä.

Teet tiiviisti työtä sekä oman henkilöstömme että ulkoisten kumppaniemme kanssa. Olet oma-aloitteinen ja organisaatiokykyinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja järjestelmällisesti. Sinulla on avoin ja positiivinen asenne oppia uutta. Olet yhteistyökykyinen ja osaat kommunikoida ja dokumentoida työsi. Tehtävässäsi sinulta odotetaan joustavaa asennetta sekä laajaa IT osaamista.

Tehtävä edellyttää osaamista ja ymmärtämistä ketterästä ohjelmistokehityksestä sekä web- ja integraatioratkaisujen osaamista. Hallitset tietoliikenteen ja tietokannat (DB2, MySQL) sekä Linux ja Windows käyttöjärjestelmät.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi tietotekniikasta tai järjestelmätieteestä. Tehtävä edellyttää sekä suomen että englannin kielen osaamista, ruotsin kielen osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa vastaat itsenäisesti ja pääset kehittämään ajankohtaisia projekteja yhteistyössä hyvien osaajien kanssa sekä vaikuttamaan Veritaksen menestykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Philip Sjöstrand, puh 0400-667868. Jätä CV ja hakemus palkkatoiveella viimeistään 2.4.2017 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-10612.

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani. Lisää meistä osoitteessa veritas.fi.