Haemme Back Office -asiantuntijaa

Turku

Tule täydentämään asiantuntevaa Back Office -tiimiämme!

Asiantunteva Back Office - tiimimme hakee vahvistusta. Tiimimme työskentelee tiiviissä yhteistyössä sijoitusorganisaation kanssa hoitaen Veritaksen sijoituksiin liittyviä Back Office -tehtäviä. Päivämme siis täyttyvät arvopaperikaupankäyntiin liittyvien eri vaiheiden huolehtimisesta, rahastomerkintäprosessien hoitamisesta, sijoitusomaisuuden tapahtumien valvonnasta ja ylläpidosta sekä sijoitustoiminnan kirjanpidosta ja raportointitehtävistä. Teemme päivittäin myös yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Back Office-asiantuntijana toimit tarvittaessa myös sijaisena asiakaslainakantamme hoidossa ja rahoitusneuvotteluissa sekä lainojen kuukausiraportoinnissa.

Millaista osaamista odotamme uudelta Back Office -asiantuntijaltamme?

Odotamme sinulta Back Office -toiminnon aikaisempaa tuntemusta, eli tietämystä osakkeista, rahastoista, joukkovelkakirjalainoista ja johdannaisinstrumenteista sekä arvopaperijärjestelmän ylläpidosta ja sijoitusten kirjanpidosta ja/tai raportoinnista. Aiempi kokemus sijoitusalan tehtävistä katsotaan eduksesi.

Käytät työssäsi pääsääntöisesti suomea ja englantia ja ymmärrät myös ruotsia. Nautit haasteista sekä vastuullisesta työstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa osana tiimiä. Sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja viihdyt hyvin itsenäistä työotetta vaativassa tehtävässä.

Mitä sinä saat meiltä?

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja haluamme matkaamme mukaan ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa ja toimia laaja-alaisesti. Meillä Veritaksessa jokaisen rooli on merkityksellinen - olemme osa suomalaista eläkejärjestelmää ja vastuullisuus on tärkeä osa meidän omaa toimintaamme.

Back Office -asiantuntijana olet tärkeässä asemassa luotettavan ja onnistuneen asiantuntijatyön toteuttamisessa. Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa ja pääset myös sekä itse kehittämään omaa osaamistasi että yhdessä tiimin kanssa kehittämään työprosesseja ja -menetelmiä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin markkinoiden ketterimmässä eläkevakuutusyhtiössä.

Veritaksen pääkonttori on Turussa ja haluamme sinunkin olevan läsnä Turussa vähintään 3-4 päivää viikossa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tommy Sandås (p. 050 593 0138). Tavoitat Tommyn tiistaina 3.9. klo 8.30-9.30 ja torstaina 5.9. klo 13-14. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 12.9.2019.