Haemme eläkekäsittelijää

Turku

Onko sinunkin mielestäsi merkityksellinen työ parasta? Tule meille eläkekäsittelijäksi Turkuun!

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn lakisääteisten työeläkkeiden ja asiakaspalvelun parissa. Työssäsi huolehdit eläkkeiden ja etuuksien maksamisesta, puhelinpalvelusta ja maksussa olevien eläkkeiden kannanhoidosta. Työtehtäviin kuuluu mm. kaikkien eläkelajien maksaminen ja eläkkeistä tehtävien vähennysten hoitaminen (mm. erilaiset perinnät ja vastaanottajille maksaminen). Olet osa pientä ja asiantuntevaa tiimiä ja teet yhteistyötä niin omassa organisaatiossamme kuin sen ulkopuolellakin (mm. Kansaneläkelaitos, työttömyyskassat ja Verohallinto).

Olet hakemamme henkilö, jos 

  • loogisuus, aikatauluissa pysyminen ja tarkkuus kuvaavat hyvin toimintatapaasi,
  • et pelkää haastaviakaan asiakaspalvelutilanteita,
  • sinulla on paineensietokykyä,
  • työtapojen ja yhteistyön kehittäminen on sinulle tärkeää ja
  • työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva pohjakoulutus, mielellään ammattikorkeakoulutasoinen. Aikaisempi kokemus työeläkealalta ja Suomen sosiaaliturvajärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään elokuun alussa. Lähetäthän hakemuksesi 26.5.2019 mennessä.

 Lisätietoja tehtävästä antaa controller Peter Toivonen joko puhelimitse (puh. 010 550 1965) tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@veritas.fi). Parhaiten tavoitat Peterin tiistaina 14.5. klo 15-16, perjantaina 17.5. klo 14-15 tai tiistaina 21.5. klo 14.30-15.30.

 

Veritas on eläkevakuutusyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia noin 100 000 ihmisen työeläketurvasta joista eläkkeensaajia on 36 000. Tässä tehtävässä sijoitamme vastuullemme annetut eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Asiakkainamme on yrittäjiä, eri kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä sekä näiden nykyisiä ja jo eläköityneitäkin työntekijöitä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla otteella: inhimillisesti, ammattitaitoisesti ja joustavasti! Erityisenä intohimonamme on edistää meillä vakuutettujen ihmisten työssä jaksamista ja ylläpitää hyvää työkykyä työuran kaikissa vaiheissa.