Haemme eläkepalveluihimme Turkuun eläke- ja kuntoutusratkaisijaa

Turku

Eläkepalvelumme antaa eläkkeiden ennakkoneuvontaa, käsittelee eläkehakemuksia sekä hoitaa etuuksien laskentaa ja niiden maksamista. Eläke- ja kuntoutusratkaisijana erikoistut ensisijassa ammatillisen työeläkekuntoutuksen hakemusten käsittelyyn ja ratkaisemiseen, sekä yksittäisten asiakkaiden ohjaamiseen läpi kuntoutusprosessin. Perehdytämme sinut tehtävääsi.

Sinulla on korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhoitoalalta (ml. kuntoutuksen ohjaaja) sekä mahdollisesti kokemusta työeläke- tai sosiaalivakuutusalalta. Lisäksi työkokemus ammatillisesta kuntoutuksesta katsotaan sinulle eduksi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hallintaa. Työssäsi palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja toivommekin sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta – meillä asiakas on keskipisteenä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työeläkevakuuttamisen ammattilaisten keskuudessa, innostavan ja motivoituneen työilmapiirin sekä hyvät henkilöstöedut.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 26.5.2017 klo 13-15 lakimies Tiina Laine, puh 010 5501 750.

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.5.2017.