Haemme perinnän erityisosaajaa

Turku

Onko sinunkin mielestäsi merkityksellinen työ parasta? Tule meille maksu- ja perintäneuvojaksi Turkuun! 

Haemme joukkoomme perinnän erityisosaajaa. Myös työeläkevakuuttamisessa tulee vastaan tilanteita, joissa asiakkaamme kohtaavat maksuvaikeuksia. Työeläkemaksujen perintään liittyy kuitenkin tiettyjä erityispiirteitä. Tehtävänkuvasi on laaja ja hoidat vaativien työeläkevakuuttamisen perintätapausten lisäksi asiakkaidesi eläkevakuutuksiin liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden itsenäistä hoitoa.

Olet hakemamme henkilö jos  

  • pystyt itsenäiseen työskentelyyn,
  • sinulla on vastuunottokykyä ja paineensietokykyä,
  • et pelkää haastaviakaan asiakaspalvelutilanteita,
  • asiakaspalvelutyö, sekä kirjallisesti että suullisesti, on lähellä sydäntäsi ja
  • työskentelet sujuvasti sekä ruotsiksi että suomeksi

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva pohjakoulutus, esimerkiksi kaupallinen tai juridinen perustutkinto. Aikaisempi kokemus maksuperinnästä tai muista haastavista asiakaspalvelutilanteista katsotaan eduksi.  Perehdytämme sinut sekä tehtävään että toimialaamme.

 

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä elokuun aikana. Lähetäthän hakemuksesi 18.6.2019 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Sonja Lillhonga joko puhelimitse (puh. 040 77 41 233 tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@veritas.fi). Parhaiten tavoitat Sonjan perjantaina 14.6. klo 14-17.

 

Veritas on eläkevakuutusyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia noin 100 000 ihmisen työeläketurvasta joista eläkkeensaajia on 36 000. Tässä tehtävässä sijoitamme vastuullemme annetut eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Asiakkainamme on yrittäjiä, eri kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä sekä näiden nykyisiä ja jo eläköityneitäkin työntekijöitä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla otteella: inhimillisesti, ammattitaitoisesti ja joustavasti! Erityisenä intohimonamme on edistää meillä vakuutettujen ihmisten työssä jaksamista ja ylläpitää hyvää työkykyä työuran kaikissa vaiheissa.