Haemme rahoituspäällikköä sijoitusosastollemme Helsinkiin

Helsinki

FI Salkunhoitaja_rekry.jpgEtsimme sijoitusosastollemme Helsinkiin

Rahoituspäällikköä

Tehtävänäsi on vastata Veritaksen prosesseista ja sijoituksista liittyen suoriin asiakaslainoihin ja suoriin suomalaisiin listaamattomiin yhtiöihin. Haluat tulla arvostetuksi osaajaksi yrittäjävetoisten PK-yritysten rahoituskysymyksissä.

Sinulla on kokemusta listaamattomien yhtiöiden taloudellisesta yritysanalyysistä ja mallinnuksesta. Olet tehnyt sekä numeroihin perustuvaa että kvalitatiivista yritysanalyysiä. Olet aiemmissa rooleissasi rakentanut osaamistasi pienten yhtiöiden tilinpäätösanalyysin ja luottoanalyysin saralla sisältäen oleellisen juridiikan ja dokumentaation. Ehkä olet ollut mukana yritysten saneeraus- tai uudelleenjärjestelytilanteissa.

Sinulla on joko vahva tausta pankin lainatoiminnoissa tai olet työskennellyt listaamattomien yhtiöiden parissa Suomessa PE -rahastossa tai instituutiosijoittajana.

Tunnet Suomen PE -yhtiöiden rahoituskenttää ja sinulla on jo mahdollisesti valmista verkostoakin olemassa.

Toivomme että sinulla on

  • vahva kompetenssi yritysanalyysistä, niin kvantitatiivisessa kuin kvalitatiivisessa. Osaat rakentaa ja kommunikoida selkeät sijoitusesitykset  
  • osaamista kokonaisvaltaisesti ja tulevaisuussuuntautuneesti analysoida yritysten arvonluontipotentiaalia sekä riskejä joita yritykset kohtaavat toiminnassaan, sisältäen kestävyyskysymykset
  • malttia ja tarkkuutta jota vaaditaan listaamattomien sijoitusten hallinnoinnissa
  • vahva asiakaspalvelu ja -kommunikointiosaaminen
  • olet itsenäinen, yhteistyökykyinen ja analyyttinen vastuunkantaja
  • työskentelet sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän osana kokenutta sijoitustiimiä sekä inspiroivan ja motivoivan työympäristön.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja rooliin liittyen voi kysellä  23.05. klo 12-15 ja 25.05. klo 14-16 sijoitusjohtaja Niina Bergringiltä,  puhelin 040 8221514 tai  niina.bergring@veritas.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.05.2018.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani.