Haemme toimistoassistenttiä Helsinkiin!

Helsinki

Nykyisen toimistoassistenttimme eläköityessä etsimme uutta toimistoassistenttia. Oletko sinä toimistomme sydän, joka haluaa omalla työllään auttaa arjen sujumista Helsingin toimistollamme?

Haemme Helsingin toimistollemme monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin toimistoassistenttia. Tehtävässäsi vastaat toimistollamme tapahtuvasta ulkoisesta ja sisäisestä asiakaspalvelusta. Helsingin toimistollamme työskentelee noin 20 henkilöä, joista suurin osa edustaa sijoitustoimintoamme.

Huolehdit toimistomme käytännön asioista sekä olet avuksi erilaisten materiaalin tuottamisessa. Otat esimerkiksi vastaan vieraita, huolehdit kokous- ja koulutusjärjestelyistä sekä teet matkavarauksia. Osa työtäsi on myös puhelinvaihteessamme toimiminen.

Meillä Veritaksella käytetään iloisesti sekaisin sekä suomea että ruotsia, joten tulethan toimeen molemmilla kielillä. Lisäksi toivomme sinulta englannin kielen taitoa. Olet oma-aloitteinen ja rohkea asiakaspalvelija, joka tarttuu toimeen. Toimit järjestelmällisesti ja aktiivisesti ja pidät vaihtelevasta työnkuvasta, jota voit luoda myös itse.

Lue lisää täältä ja hae viimeistään 26.3.2020.