Haemme työkykyasiantuntijaa!

Turku, Helsinki tai Pohjanmaa

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mukavassa tiimissä? Tule työkykyasiantuntijaksi! 

Asiantunteva työkykytiimimme hakee vahvistusta. Oletko sinä meidän tuleva innostuneen asenteen omaavaa työkykyasiantuntijamme? 

Työkykyasiantuntijana olet vahvasti mukana kehittämässä tulevaisuuden työyhteisöjä ja tukemassa ihmisiä jaksamaan ja jatkamaan työelämässä. Palvelet asiakkaitamme ja toimit heidän tukenaan sisäisten prosessien kehittämisessä ja työkyvyttömyysriskin hallitsemisessa. Tehtäviisi kuuluvat mm. työkykyriskien kartoittaminen, analysointi ja kehittämistoimenpiteiden suunnittelu. Myös valmennus ja työkykyriskeistä valistaminen on tärkeä osa työtäsi. 

Millaista osaamista odotamme uudelta työkykyasiantuntijalta?  

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä luova ja innostava asenne. Olet käytännönläheinen ja haluat löytää ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Työskentelet itsenäisesti omien asiakkuuksien parissa ja toimit mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa osana työkykytiimiä. Tärkeä osa työtämme on yhdessä uuden luominen, joten toivomme sinulta kykyä oppia uutta ja innokkuutta jakaa osaamistasi kollegoidesi ja asiakkaidemme kanssa. 

Työkyvyn johtamisessa on olennaista, että asiakas saa käyttää omaa tunnekieltään. Siksi toivomme, että hallitset sekä ruotsin että suomen kielen erittäin hyvin. Myös englannin kieltä tarvitaan yhä enemmän. 

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta esimerkiksi henkilöstöhallinnon, valmennuksen tai työkyvyn johtamisen tehtävistä. Työsuojeluasioiden ja työterveyden tuntemus sekä organisaatioon ja johtamiseen liittyvä osaaminen on eduksi tehtävässä. 

Mitä sinä saat meiltä? 

Meillä Veritaksessa jokaisen rooli on merkityksellinen - olemme osa suomalaista eläkejärjestelmää ja vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme. Henkilöstömme on aktiivisesti mukana toimintamme kehittämisessä, ja sinullakin on mahdollisuus päästä mukaan kehityshankkeisiin. 

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työkyvyn johtamisen parissa sekä innostavat ja motivoituneet kollegat, jotka tukevat sinua arjen käänteissä. Koska toiminta-alueesi kattaa koko Suomen, voi toimipaikkasi sijaita joko Helsingissä, Turussa tai Pohjanmaalla. 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin markkinoiden ketterimmässä eläkevakuutusyhtiössä. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa työhyvinvointipäällikkö Minna Lundström (p. 045 139 3634). Tavoitat Minnan parhaiten keskiviikkona 11.12. klo 9.30-11:00 ja torstaina 12.12. klo 16-17:30. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.12.2019 tästä linkistä.