Haemme viestinnän asiantuntijaa

Turku, Helsinki

Hei sinä innostunut viestinnän moniosaaja! Veritaksen viestintä on uudistuksen tiellä ja haemme tiimiimme viestinnän ammattilaista, jonka tehtävät liittyvät vastuullisen sijoittamisen ja yrittäjyyden teemoihin, sisällöntuotantoon, verkkopalvelujen kehittämiseen, tapahtumiin sekä visuaaliseen viestintään.  

Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Viestinnän asiantuntijana tuet Veritaksen johtoa vastuullisuuteen ja yrittäjyyteen liittyvässä viestinnässä. Seuraat myös mielenkiinnolla yhteiskunnallista keskustelua näiden teemojen ympärillä.  

Kehitämme viestintäämme sosiaalinen media ja digitalisuus edellä, rohkeasti ja ketterästi. Veritaksen strategian mukaisesti tarjoamme pk-yrittäjille parasta henkilökohtaista palvelua, eli tarinat ja ihmisläheisyys ovat viestintämme keskiössä. 

Millaista osaamista odotamme sinulta? 

Toivomme, että sinulla on monipuolista osaamista viestinnän saralla ja viestit kiinnostavasti eri kanavissa nopeasti muuttuvalla viestintäkentällä. Kokemus pörssiyhtiöiden talousraportoinnista tai finanssialan viestinnästä nähdään eduksi, kuten myös visuaalinen osaaminen.  

Olet yhteistyöhakuinen, positiivinen, tiimityöhön uskova ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta.  

Toimimme yhtiönä laajasti sekä suomeksi että ruotsiksi ja siksi toivomme, että hallitset sekä suomen että ruotsin kielet erittäin hyvin. Myös englannin kieltä tarvitaan yhä enemmän. 

Mitä sinä saat meiltä? 

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja siksi sinä saat mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteemme ja toimia laaja-alaisesti.

Viestinnän asiantuntijan työ on monipuolista ja olet toimintamme ytimessä vaikuttamassa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin markkinoiden ketterimmässä eläkevakuutusyhtiössä 

Toimit tiiviissä yhteistyössä innostuneen viestintäryhmämme kanssa, joka edustaa eri toimintoja ja on mukana matkallamme aktiivisesti viestiväksi yhtiöksi, #meollaanveritas -hengessä. Esimiehenäsi toimii viestintäpäällikkö Jessica Ålgars.  

Käytössäsi on liukuvan työajan joustot ja etätyöskentelymahdollisuus, esimerkkeinä hyvistä henkilöstöeduistamme.  Pääkonttorimme on Turussa, tällä hetkellä Aurajoen rannalla, mutta muuttaa vuoden päästä uusiin, yhdessä suunniteltaviin ja vastuullisiin tiloihin Kupittaalle. Helsingin toimistomme ajanmukaiset tilat sijaitsevat ydinkeskustassa, Mannerheimintie 4:ssä. Sinä työskentelet joustavasti näillä molemmilla paikkakunnilla. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Jessica Ålgars (p. 040 775 5781). Tavoitat Jessican parhaiten torstaina 31.10. klo 8.30-10:30 ja tiistaina 5.11. klo 16-17. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 11.11.2019.


Veritas on eläkevakuutusyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia noin 100 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 36 000. Tässä tehtävässä sijoitamme vastuullemme annetut eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Asiakkainamme on yrittäjiä, eri kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä sekä näiden nykyisiä ja jo eläköityneitä työntekijöitä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla otteella: asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti ja joustavasti! Erityisenä intohimonamme on edistää meillä vakuutettujen ihmisten työssä jaksamista ja ylläpitää hyvää työkykyä työuran kaikissa vaiheissa.