Haemme yhteyspäällikköä Jyväskylän seudulle

Jyväskylä

Haemme kasvavaan yritysyksikköömme aktiivista

Yhteyspäällikköä

vastaamaan vakuutusratkaisujen tarjoamisesta Jyväskylän seudun yrityksille.

Yhteyspäällikkönä rakennat ja kehität vahvoja siteitä asiakasyrityksiisi ja toimit asiakkaidemme luotettavana yhteistyökumppanina työnantajan ja työntekijän eläkeasioissa. Työskentelet yhdessä Veritaksen vakuutus- ja pankkiyhteistyökumppanien kanssa. Työ edellyttää dynaamista työskentelytapaa ja siksi annamme suuren painoarvon persoonallesi.

Ollaksesi menestyvä yhteyspäällikkö tulee sinulla olla paikallistuntemusta, osaamista yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta sekä hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla on korkeakoulututkinto ja olet nopea oppimaan uusia asioita. Monipuolinen kokemus esimerkiksi vakuutusalalta tai myyntityöstä katsotaan sinulle eduksi, mutta myös jonkin muun alan monipuolinen tuntemus saattaa antaa sinulle riittävän hyvät edellytykset luoda asiakassuhteita ja kehittää myyntiverkostoasi. Työn painopiste on uusien asiakkaiden hankinnassa.

Me Veritaksessa palvelemme asiakkaan kielellä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen käyttöä ja lisäksi laskemme  ruotsin ja englannin kielen taidon sinulle eduksi. 

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen myyntityön, jossa voit vaikuttaa oman menestyksesi lisäksi Veritaksen ja yhteistyökumppaniemme menestykseen. Yhteyspäällikön palkka koostuu peruspalkasta ja myyntiperusteisesta provisiosta. Työssäsi sinulla on käytettävissäsi Veritaksen asiantuntijajoukko. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä, ja koska työ sisältää runsaasti matkustamista, edellytämme että sinulla on voimassaoleva ajokortti.

Lähetä CV ja hakemus viimeistään 18.12.2016 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-10087. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Philip Sjöstrand, puhelin 0400-667868.

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani. Lisää meistä osoitteessa veritas.fi.