Järjestelmäsuunnittelija

Turku

Haemme järjestelmäkehitykseemme Turkuun määräaikaista järjestelmäsuunnittelijaa.

Tehtäväsi on kehittää vastuualueesi toimintaa niin, että järjestelmät toimivat määrittelyjen mukaisesti, ovat helppokäyttöisiä ja tukevat Veritaksen liiketoimintaprosesseja. Toimit myös yhteyshenkilönä järjestelmien käyttäjien ja toimittajien välillä sekä vastaat tuotantokäytön toimivuudesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva tietotekninen koulutus, kokemusta projektityöskentelystä sekä eri suunnittelumenetelmistä ja työkaluohjelmista. Lakisääteisten eläkevakuutusten tuntemus lasketaan sinulle eduksi.

Olet omatoiminen ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä nopeastikin. Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja olet myös valmis työskentelemään alan eri työryhmissä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työeläkevakuuttamisen ammattilaisten keskuudessa, innostavan ja motivoituneen työilmapiirin sekä hyvät henkilöstöedut.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden 2017 loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.5. ja 24.5. klo 12 - 13  IT-kehityspäällikkö Tarja Lahtinen, puh. 050 595 7405.

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.5.2016 tästä.

 

Veritas Eläkevakuutus on voimakkaasti kasvuhakuinen työeläkevakuuttaja, jonka toiminta perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja asiakaspalveluun. Luotettavana yhteistyökumppanina ajattelemme asiakkaan tulevaisuutta ja tarjoamme aina parasta mahdollista vakuutusratkaisua. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.veritas.fi.