Kehityspäällikkö

Turku

 

Haemme pääkonttoriimme Turkuun

Kehityspäällikköä

Kehityspäällikkönä olet vahvasti mukana kehittämässä Veritaksen toimintaa.  Tehtävänäsi on yhtiötasolla koordinoida ja seurata strategiaprosessin etenemistä sekä toimia projektipäällikkönä erilaisissa kehityshankkeissa. Valvot strategian toimeenpanoa ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä rohkeaa ja systemaattista otetta työhön. Olet käytännönläheinen ja pystyt hallitsemaan suuriakin kokonaisuuksia. Lisäksi kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä suomen että ruotsin kielellä. Englannin kielen taito katsotaan sinulle eduksi.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.  Arvostamme lisäksi finanssialan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä innostavan ja motivoituneen työilmapiirin. Toimipaikkasi sijaitsee Turussa, mutta voit työskennellä osaksi myös Helsingissä.

Työ alkaa lokakuussa 2017.

Lisätietoja antaa 11.8. klo 10 - 11 ja 17.8. klo 16 -17 Carl Pettersson, puh. 010 5501 606 .

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa henkilöstöpäällikkö Niina Heinonen, puh. 010 5501 648.

Jätä tästä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.8.2017. 

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani.