Lakimiesharjoittelija

TURKU

 

Haemme eläkepalveluihimme Turkuun määräaikaista

Lakimiesharjoittelijaa

Eläkepalvelumme antaa eläkkeiden ennakkoneuvontaa, käsittelee eläkehakemuksia sekä hoitaa etuuksien laskentaa ja niiden maksamista. Lakimiesharjoittelijana erikoistut ensisijassa työkyvyttömyyseläkehakemusten käsittelyyn ja ratkaisemiseen. Myöhemmin perehdyt myös työeläkeasioiden muutoksenhakuprosessiin. Perehdytämme sinut tehtävääsi.

Sinulla on juridiikan ylempi loppututkinto tai olet opinnoissasi loppusuoralla. Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä mahdollisesti kokemusta työeläke- tai sosiaalivakuutusalalta. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn sekä suomen että ruotsin kielellä. Työssäsi palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja toivommekin sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta – meillä asiakas on keskipisteenä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työeläkevakuuttamisen ammattilaisten keskuudessa, innostavan ja motivoituneen työilmapiirin sekä hyvät henkilöstöedut.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää elokuun 2018 loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.3. ja 10.3. klo 9-11  lakimies Tiina Laine, puh 010 5501 750

Täytä hakemuksesi viimeistään 12.3.2017 klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani.