Riskiraportointiasiantuntija

Turku

Haemme riskiraportointiasiantuntijaa aktuaaripalveluihimme riskienhallintayksikköön Turkuun.

Tehtävä sisältää mm. sijoitustoiminnan riskiraportointiin liittyvien mallien, menetelmien ja prosessien jatkuvaa kehittämistä, päivittäisen raportoinnin ja tuotannon ylläpitoa sekä ongelmatilanteiden selvittelyä yhdessä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan laaja-alaista osaamista matemaattisen mallintamisen, simuloinnin ja tietotekniikan alueilta sekä vähintään yhden, mielellään usean, ohjelmointikielen vahvaa osaamista. Tällä hetkellä käytössämme ovat mm. ohjelmointikielet R, SQL ja VBA.

Odotamme sinulta matemaattisen osaamisen lisäksi ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä luoda ja ylläpitää korkealaatuisia ohjelmointiratkaisuja ja -dokumentteja. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta.

Sinulla on yliopistollinen korkeakoulututkinto esimerkiksi sovelletusta matematiikasta, tietojenkäsittelytieteestä tai fysiikasta. Saatat myös olla opintojesi loppusuoralla. Aiempi kokemus finanssialalta katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työeläkevakuuttamisen ammattilaisten keskuudessa, innostavan ja motivoituneen työilmapiirin sekä hyvät henkilöstöedut.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petra Naavalinna, Mercuri Urval, puh. 040 519 1448.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 27.3.2016 täällä.

 

 

Veritas Eläkevakuutus on voimakkaasti kasvuhakuinen työeläkevakuuttaja, jonka toiminta perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja asiakaspalveluun. Luotettavana yhteistyökumppanina ajattelemme asiakkaan tulevaisuutta ja tarjoamme aina parasta mahdollista vakuutusratkaisua. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.veritas.fi.