Salkunhoitaja

Helsinki

Haemme sijoitusyksikköömme Helsinkiin salkunhoitajaa.

Tehtävänäsi on osaltasi vastata ulkoistetusta salkunhoidosta, osallistua salkun rakentamiseen sekä allokaatiopäätösten valmisteluun.

Odotamme sinulta joustavaa asennetta, syvää ja laajaa sijoitusalan osaamista sekä hyviä excelin käyttötaitoja. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja hallitset englannin, ruotsin ja suomen kielet.  

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Kansainvälinen kokemus katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kokeneessa sijoitustiimissä sekä innostavan ja motivoituneen työilmapiirin.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa 29.1. klo 13 - 15 ja 3.2. klo 9 - 11 sijoitusjohtaja Niina Bergring, puh. 040 822 1514 tai niina.bergring@veritas.fi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 14.2.2016 tästä.

 

Veritas Eläkevakuutus on voimakkaasti kasvuhakuinen työeläkevakuuttaja, jonka toiminta perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja asiakaspalveluun. Luotettavana yhteistyökumppanina ajattelemme asiakkaan tulevaisuutta ja tarjoamme aina parasta mahdollista vakuutusratkaisua. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.veritas.fi.