Sisäinen tarkastaja

Turku

Haemme  Turkuun sinua,

Sisäinen tarkastaja

Tehtävänäsi on auttaa meitä saavuttamaan yhtiön hallituksen asettamat tavoitteet. Varmistat tämän analysoimalla ja arvioimalla johtamis-, hallinto-, riskienhallinta- ja valvontaprosessejamme sekä tekemällä suosituksia prosessien kehittämiseksi ja parantamiseksi. Työskentelet riippumattomasti ja itsenäisesti, mutta hyvää yhteistyötä tehden koko yrityksen tasolla.

Toivomme sinulta kokemusta sisäisestä tarkastustoiminnasta tai esimerkiksi vankkaa kokemusta tilintarkastuksesta. Arvostamme myös sijoitustoiminnan tuntemusta ja juridista osaamista. Sisäisen tarkastajan rooli on hyvin itsenäinen, joten odotamme sinulta vahvaa näkemystä tarkastustoiminnosta. Osaat tarkastella toimintoja ja prosesseja sekä tunnistat niiden kehittämistarpeet. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vaikuttamiskyky saadaksesi yrityksen eri toiminnot kehittämään omia toimintatapojaan.

Edellytämme yliopistollista korkeakoulututkintoa. Raportoit toimitusjohtajalle ja hallitukselle, joten sinun tulee työskennellä täysin sujuvasti sekä ruotsiksi että suomeksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kokonaisvaltaisen näköalapaikan hyvämaineisessa yrityksessä sekä hyvät henkilöstöedut. Työilmapiirimme on innostava ja motivoitunut ja henkilöstömme omistautuneisuus on perinteisesti ollut erittäin korkealla tasolla. Työsi tuloksena voimme kehittää toimintojaan entistä toimivimmiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (puh. 040 5191 448). Petra on varmimmin tavoitettavissa pe 26.8. 14-16, to 1.9. klo 15-17 sekä ke 7.9. klo 14-16. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.9. osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-09544.

 

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen.Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen
palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani.