Viestintäpäällikkö

Turku

 

Oletko sinä yli satavuotiaan työeläkeyhtiön viestinnän uudistaja?

Pystyt siis tuoreuttamaan Veritaksen tarinaa ja kertomaan siitä kaikille suomalaisille työpaikoille? Jos uskot olevasi hakemamme ammattilainen ja haluat haasteeseen tarttua, meillä on sinulle pelinrakentajan paikka tarjolla!

Veritas Eläkevakuutuksen viestintää ja markkinointia lähdetään rakentamaan ihan uudella tavalla! Tätä tekemään tarvitsemme porukkaamme viestintäpäällikön, jonka hommana on ainakin viestinnän ja markkinoinnin strategioiden suunnittelu, toteutus ja tuloksellisuuden seuranta yhdessä uuden, jo valitsemamme yhteistyökumppanimme kanssa. Olemme uudistuksessamme alkuvaiheessa, ja pääsetkin luomaan täysin uutta viestinnän ja markkinoinnin palettia markkinoiden ylivoimaisesti pienimmässä ja ketterimmässä työeläkevakuutusyhtiössä.

Toivomme, että sinulla on monipuolista kokemusta digitaalisesta viestinnästä ja markkinoinnista sekä toteuttajana että ostajana. Haluamme rakentaa läheistä, hyödyllistä ja hauskaakin dialogia ihmiseltä ihmiselle veritaslaisella äänenpainolla. Siksi toivommekin, että olet ihminen ja myös pidät toisista ihmisistä - emme siis voi liikaa korostaa yhteistyöhalua ja -kykyä. Olemme kääntämässä vastuullista toimintaamme voimavaraksemme ja haluamme kertoa tästä nykyisille ja tuleville asiakkaillemme. Osaat sanoittaa tekojamme ja luoda puhuttelevia tarinoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Esimiehenäsi tulee toimimaan Veritaksen asiakkuusjohtaja Paanasen Mika. Muina päivittäisen työn työkavereinasi on koko Veritaksen henkilöstö, sillä haluamme vahvasti rakentaa Kaikki viestii -kulttuuria ja sinä pääset opastamaan ja auttamaan meitä matkassamme. Meitä on yhteensä noin 160, suurin osa Turussa, ja loput mm. Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Pohjanmaalla, Oulussa ja vuoden vaihteen jälkeen myös Maarianhaminassa. Sinun kiinteä pulpettisi sijaitsee Turussa, mutta työtä voit tehdä tilanteen ja tarpeen mukaan vaihtelevasti myös etänä.

Ja lopuksi: jos olet tästä mahdollisuudesta yhtä innostunut kuin me, kerrothan siitä meille! Hakemuksena toivomme näkevämme lehdistötiedotteen nimityksestäsi Veritaksen viestintäpäällikön tehtävään. Kerrothan siinä, miksi juuri sinut on valittu ja myös mihin sinut itse asiassa onkaan valittu! Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-13518. Lehdistötiedotteen lisäksi laitahan mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi.

Haluamme edetä mahdollisimman nopeasti, joten täytämme paikan heti, kun sopiva osaaja löytyy. Toimi siis nopeasti, mutta viimeistään 31.12.2018.

Kysy lisää Mika Paanaselta (p. 045 200 3004) joko 19.12. klo 9-10 tai 21.12. klo 9-10. Rekrytoinnissa meitä avustaa Mercuri Urval, joten voit olla yhteydessä myös Petra Naavalinnaan Mercuri Urvalilla. Tavoitat Petran (p. 040 519 1448) varmimmin pe 14.12. klo 14.30-15.30 ja pe 28.12. klo 15-16.

Veritas on eläkevakuutusyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia noin 100 000 ihmisen työeläketurvasta. Tässä tehtävässä sijoitamme vastuullemme annetut eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Asiakkainamme on yrittäjiä, eri kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä sekä näiden nykyisiä ja jo eläköityneitäkin työntekijöitä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla otteella: inhimillisesti, ammattitaitoisesti ja joustavasti! Erityisenä intohimonamme on edistää meillä vakuutettujen ihmisten työssä jaksamista ja ylläpitää hyvää työkykyä työuran kaikissa vaiheissa.