Yhteyspäällikkö

Kokkola

 

Haemme kasvavaan yritysyksikköömme aktiivista

Yhteyspäällikköä

vastaamaan vakuutusratkaisujen tarjoamisesta Kokkolan seudun yrityksille.

Yhteyspäällikkönä rakennat ja kehität vahvoja siteitä asiakasyrityksiisi ja toimit asiakkaidemme luotettavana yhteistyökumppanina työnantajan ja työntekijän eläkeasioissa. Työskentelet yhdessä vakuutus- ja pankkiyhteistyökumppaniemme kanssa. Työ edellyttää dynaamista työskentelytapaa ja siksi annamme suuren painoarvon persoonallesi.

Menestyäksesi yhteyspäällikkönä sinulla tulee olla paikallistuntemusta, osaamista yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta sekä hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla on korkeakoulututkinto ja olet nopea oppimaan uusia asioita. Monipuolinen kokemus vakuutusalalta tai myyntityöstä katsotaan sinulle eduksi, mutta myös jonkin muun alan monipuolinen tuntemus saattaa antaa sinulle riittävän hyvät edellytykset luoda asiakassuhteita ja kehittää myyntiverkostoasi. Työn painopiste on uusien asiakkaiden hankinnassa.

Me Veritaksessa palvelemme asiakkaan kielellä, joten sinullakin on sujuva suomen ja ruotsin kielen taito. Englannin kielen taidon katsomme sinulle eduksi.  

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen myyntityön, jossa voit vaikuttaa sekä omaan että Veritaksen ja yhteistyökumppaniemme menestykseen. Yhteyspäällikön palkka koostuu peruspalkasta ja myyntiperusteisesta provisiosta. Työssäsi sinulla on käytettävissäsi koko asiantuntijajoukkomme. Toimipisteesi sijaitsee Kokkolassa, ja koska työ sisältää runsaasti matkustamista, edellytämme että sinulla on voimassaoleva ajokortti.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 4.9.2016 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-09497. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Philip Sjöstrand, puh. 0400-667868.

 

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani. Lisää meistä osoitteessa veritas.fi.