Yritysyksikön päällikkö

Helsinki

 

Uudistamme organisaatiotamme ja etsimme nyt Helsinkiin

Yritysyksikön päällikköä

johtamaan ja kehittämään yritysyksikön eläkevakuutusmyyntiä.

Vastuullasi on yksikön myyntityön ja tuloksen johtaminen. Autat myyjiäsi onnistumaan, etkä epäröi laittaa itseäsi likoon uusien asiakkaiden hankinnassa. Sitoudut kasvattamaan markkinaosuuttamme ja pidät asiakkaidemme tyytyväisyyttä sydämen asiana. Teet rakentavasti yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Sinulla on vankka kokemus myynnin johtamisesta ja olet hankkinut oppisi käytännön myyntityöstä.

Omaat korkeakoulututkinnon ja olet nopea oppimaan uutta. Esimiehenä olet innostava ja valmentava. Toimit ratkaisuhakuisesti ja ketterästi muuttuvissa tilanteissa niin asiakkaiden kuin tiimisi menestymiseksi. Työskentelytavoiltasi olet johdonmukainen ja systemaattinen.  Aktiivisena aloitteentekijänä tartut asioihin ja saat aikaan.

Me Veritaksessa palvelemme asiakkaan kielellä, joten sinullakin on sujuva suomen ja ruotsin kielen taito. Englannin kielen taidon katsomme sinulle eduksi.

Tule vaikuttamaan Veritaksen ja myyntitiimisi menestykseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi, puhelin 040-5225330, parhaiten tavoitettavissa 16 tai 24.8. Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 28.8.2016 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-09498 .

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani.