Veritas sosiaalisessa mediassa

Tervetuloa tutustumaan sosiaalisen median kanaviimme!

Pidämme sosiaalista mediaa tärkeänä tiedonvälitys- ja keskustelukanavana. Somessa herättelemme keskustelua Veritaksen toiminnasta, julkaisuista ja tapahtumista. Jaamme kiinnostavia tarinoita, seuraamme uutisia ja etsimme vastauksia asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin.

Arvomme, eli asiakaskeskeisyys, innostava yhteistyö ja ratkaisujen etsiminen ohjaavat toimintaamme myös sosiaalisessa mediassa. Kaikkia kanavia päivitetään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kanavien ylläpito ja keskustelun valvonta

Viestintäosastomme seuraa sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa keskustelua arkisin ja pyrkii vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti. Tarpeen vaatiessa poistamme asiattomat viestit sivustoilta.

Toivomme käyttäjiltämme palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme. Peukuta, viserrä, kysy, seuraa, liity, kommentoi, kritisoi tai plussaa aina kun siltä tuntuu!


    Veritas Facebookissa

Veritas Eläkevakuutus

 

Julkaisemme Facebookissa viimeisimmät uutiset työeläkkeistä ja yrittäjyydestä työterveyteen. Julkaisemme myös artikkeleita ja muuta tietoa.


    Veritas Twitterissä

@veritas_fi

Twitterissä osallistumme aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tviittimme tuovat seuraajillemme lisätietoja työeläkkeistä, yrittäjyydestä ja työhyvinvoinnista sekä Veritaksen ajankohtaisista uutisista ja artikkeleista.


    Veritas Instagramissa

veritas_fi

Pidätkö kuvista?  Siinä tapauksessa Instagram on sinulle sopiva kanava!

Julkaisemme kuvia matkan varrelta,  toiminnastamme ja erilaisista tapahtumista.


    Veritas LinkedIn:ssä

Veritas Pension Insurance Company

Liity verkostoomme LinkedInissä ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista uutisistamme sekä työpaikoistamme. Keskustelemalla luot kontakteja Veritaksen asiantuntijoihin.


    Veritas Youtubessa

Veritas Eläke – Pension

Mikäli viihdyt videoiden parissa, suuntaa Youtube-kanavallemme.