Logot ja kuvat

Veritaksen logot

Veritaksen logo muodostuu liikemerkistä ja Veritas Eläkevakuutus (tai Veritas Pensionsförsäkring) sanoista.

Veritas Eläkevakuutus logo

Veritas Pensionsförsäkring logo

Ohjeet logon käyttöön

Suomenkielistä versiota käytetään suomenkielisissä materiaaleissa ja ruotsinkielistä vastaavasti ruotsinkielisissä materiaaleissa. Logolla tulee olla riittävästi tilaa ympärillään, vähintään 1,5 x.

Veritaksen logon värit ovat vihreä, musta ja valkoinen. Vihreän värin koodi on päällystetylle paperille PMS 349 C (neliväripainatuksessa CMYK 100, 0, 90, 40) ja päällystämättömälle paperille PMS 356 U (neliväripainatuksessa CMYK 100, 0, 90, 25).

Logosta käytetään mieluiten versiota, jossa V-merkki ja tekstit ovat vihreät. Jos se ei ole mahdollista, käytetään kokonaan mustaa tai kokonaan valkoista (tummalla pohjalla olevaa) logoa. Logosta on aina käytettävä laadukasta paino-originaalia.

Jos sinulla on kysyttävää logoistamme tai niiden käytöstä, niin ota yhteyttä viestintäämme.

Tarina Veritakasen liikemerkin ja logon takana

Veritaksen V-liikemerkki on peräisin yhtiön Verdandi-nimen ajoilta. Verdandi-nimi taas liittyy muinaispohjoismaiseen tarustoon. Viikinkiajalla uskottiin, että maailma sijaitsi suuren saarnin lehvästössä. Puuta hoitivat kohtalottaret Urd, Verdandi ja Skuld. Heistä Verdandi kehräsi elämänlankaa. Veritaksen liikemerkki kuvaa symbolisesti tästä elämänlangasta muodostuvaa voitonmerkkiä.