Veritas lyhyesti

Veritas Eläkevakuutus on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vakuutusyhtiöistä Suomessa. Tehtävämme on turvata Sinun eläkkeesi.

Tässä tehtävässä meidän pitää sijoittaa meille uskotut eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Meidän pitää myös huolehtia asiakkaidemme eläketurvan riittävyydestä. Edistämme työssä jaksamista ja pidempiä työuria tarjoamalla työkyvyn ylläpitoon tähtääviä palveluita.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Arvomme muodostavat perustan asiakaspalvelullemme, sisäiselle ja ulkoiselle yhteistyölle sekä päätöksenteollemme. Arvomme ohjaavat meitä pyrkimyksissämme saavuttaa tavoitteemme.

Veritaksen arvot:

  • Rohkeasti ja rehellisesti oma itsemme
  • Jatkuvasti paremmin
  • Yrittäjähenkisesti yhdessä

Erotumme joukosta kokomme, taustamme ja kaksikielisyytemme vuoksi. Erilaisuutemme on vahvuutemme, jonka vuoksi ymmärrämme asiakasta ja palvelemme paremmin. Laaja asiantuntemuksemme takaa kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun.

Panostamme jatkuvasti työmme parantamiseen - tätä on ”Veritas way”. Jokaisen työpanos on arvokas ja kehitämme palveluitamme yrittäjän näkökulmasta.

Asiakkaiden menestys on intohimomme. Tarjoamalla parasta palvelua tuemme asiakkaidemme kasvua. Yrittäjähenkisyys näkyy ja tuntuu, kun kohtaamme asiakkaamme, jokainen yhteydenpito on yhtä tärkeä.

Veritaksen visio ja strategia