Vuokra-asunnot ja toimitilat

Tarjoamme vuokralle erilaisia ja eri elämäntilanteisiin sopivia asuntoja. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto ja ota yhteyttä!

Toimitiloja, liiketiloja ja teollisuustilakohteita meillä on vuokrattavana Vantaalla, Espoossa, Pietarsaaressa, Karjaalla, Kemiössä, Helsingissä, Turussa, Hämeenlinnassa, Kaarinassa, Kokkolassa, Liedossa, Kauhajoella, Nummelassa ja Porvoossa.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut liiketilojen tai asunnon vuokrauksesta.

Aiemmin valmistuneita vuokra-asuntokohteita

As Oy Turun Linnankatu 29

Kodikkaasti keskustassa, Aurajoen varrella.

Tutustu  kohteeseen

Uudet vuokra-asuntokohteet 2017

As Oy Turun Pryssinkatu 11

Koti vihreässä Suikkilassa, lähellä Länsikeskusta.

Tutustu kohteeseen

As Oy Turun Unioninkatu 4

Vuokra-asunnot Turku / As Oy Turun Unioninkatu 4

Kaunis vuokrakoti historiallisessa Turussa

As Oy Turun Unionkatu 4 sijoittuu keskelle Turun historiallista maisemaa. Läheinen 37 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoava Korppolaismäki tarjoaa ulkoilureittinsä huikeilla näkymillä kohti Aurajokea sekä Turun Linnan maisemia. "Tois puol jokkee" pääset sulan kelin aikaan sujuvasti perinteikkäiden kaupunkilautta Förin sekä Pikkuförin kyydissä. As Oy Turun Unionkadun vuokra-asunnot on varusteltu nykyaikaisen asumisen modernia laatutasoa vastaavin ratkaisuin. 

Tutustu kohteeseen

 

As Oy Turun Kehrä

Vuokra-asunnot Turku / As Oy Turun Kehrä

Kompaktin kokoinen koti jokimaisemassa

As Oy Turun Kehrä on neljän kerroksen asuintalo jossa on 45 pienasuntoa. 30–40 m² kokoiset vuokra-asunnot on varusteltu nykyaikaisen perustason mukaisesti. Raunistulantie 13 B sijaitsee Turku-Tampere junaradan varrella. Radan toiselta puolelta avautuu kumpuileva jokimaisema Koroistenniemelle ja historialliselle Koroisten Ristille. Koroistenniemen ulkoilureitit sekä Aurajoen ja Vähäjoen rannat tarjoavat erinomaiset puitteet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Tutustu kohteeseen

 

As Oy Kauniaisten Gresantie 22

Vuokra-asunnot Kauniainen / As Oy Kauniaisten Gresantie 22

Uniikki vuokrakoti Kauniaisten keskustassa

As Oy Kauniaisten Gresantien 22 vuokra-asunnot on varusteltu modernia laatutasoa vastaavin ratkaisuin. Asumisturvallisuutta pihapiirin ja yleistiloihin tuovat kameravalvonta ja pihavalot. As Oy Kauniaisten Gresantie 22 sijaitsee aivan Kauniaisten keskustassa. Kumpuilevan maaston vuoksi talo on kuitenkin suojassa kaupungin ruuhka-ajoilta ja hälinältä. Keskustasta löytyvät kaikki pienkaupungin palvelut sekä kauppakeskus. 

Tutustu kohteeseen