Oma paikallinen vaihtoehtosi

Mika Paananen, Asiakkuusjohtaja, VeritasSanonnan mukaan merta edemmäs ei kannata lähteä kalaan.

Veritas on  paikallinen työeläkeyhtiösi, lähellä sinua. Tarjoamme ainoana varsinaissuomalaisena toimijana sinulle kattavat YEL- ja TyEL-palvelut asiantuntevasti ja suurella sydämellä.

Asiakkaamme ovat arvostaneet palvelumme työeläkeyhtiöiden parhaimmaksi jo neljänä perättäisenä vuotena. Haluamme tarjota myös sinulle mahdollisuuden liittyä Suomen tyytyväisimpien eläkevakuutusasiakkaiden joukkoon.

Lyödäänkö hynttyyt yhteen?

Mika Paananen
Asiakkuusjohtaja

Veritas Eläkevakuutus
PL 133
(Olavintie 2)
20101 Turku

Jätä yhteydenottopyyntö Ota TyEL- tai YEL-vakuutus

 

Veritas Turku

"Täl pual jokke jo piremmä aikka"

Moni turkulainen taitaa tuntea meidät isosta keltaisesta pääkonttorirakennuksesta heti Mantun grillin takana. Jollei toimiala ole tuttu, vanha valomainoksemme varmasti oli – eläke/henki-Verdandi vilkkui Olavintie 2:n katolla monen vuoden ajan.

Veritaksen perustivat Dahlströmin veljekset Ernst ja Magnus vuonna 1905 jälleenvakuutusosakeyhtiö Verdandina. Olemme siis jo yli vuosisadan olleet mukana tukemassa paikallista yrittäjyyttä ja yritystoimintaa.

Parasta asiakaspalvelua - Veritas

Miksi kannattaa valita Veritas?

Veritas panostaa henkilökohtaiseen palveluun. Meillä jokainen asiakas saa oman nimetyn yhteyshenkilön. Voit luonnollisesti myös hoitaa asiasi verkossa, mutta olemme täällä, kun tarvitset meitä.

Asiakkaamme ovat arvostaneet palvelumme alan parhaaksi jo neljänä perättäisenä vuotena*. Olemme ylpeitä, että olemme näin hyvin osanneet vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja lupaamme, että kuuntelemme asiakkaitamme yhtä herkällä korvalla myös jatkossa.

Markkinoiden keskittyessä Veritaksesta on yhä vahvemmin tullut työeläkealan pk-yritys. Siinä roolissa meillä on ihan eri lähtökohdat ymmärtää toista pk-yritystä ja yrittäjää ja tarjota juuri teille räätälöityä palvelua. 

Asiakkaamme suosittelevat meitä mielellään. Suositteluhalukkuutta mittaava nettosuositteluindeksi NSI oli 41 vuonna 2017. Arvon ylittäessä 40 sitä pidetään erinomaisena*.

* Taloustutkimus, toimialakohtainen asiakastyytyväisyystutkimus 2017

 

 •  Olemme aina tunteneet olomme kotoisaksi Veritaksen asiakkaana. Puhumme samaa kieltä - emmekä viittaa tällä vain ruotsin kielen taitoon, vaan yleiseen asiakaspalvelu-asenteeseen ja pitkien yhteistyösuhteiden arvostamiseen.

  Mikael Ahlbäck, toimitusjohtaja & Ulrika Ahlbäck, hallintojohtaja
  Rani Plast
 •  Olen ollut Veritaksen asiakkaana n. 10 vuoden ajan, yritykseni perustamisesta saakka. Kumppanuus on toiminut kitkattomasti, ja asiakaspalvelu on ollut sujuvaa ja todella ystävällistä! Veritas on ollut luonnollinen kumppani yrityksen kasvaessa ja kehittäessä. Vahva suositus.

  Janne Jääskeläinen
  toimitusjohtaja

  Aucor Oy
 •  Omassa yrityksessäni tärkeää on asiakkaan toiminnan tukeminen. Haluamme ratkaisuillamme nostaa asiakkaan osaamista, hyvinvointia ja tuloksellisuutta. Nämä ovat tärkeitä kasvun ja menestyksen kulmakiviä. Samalla logiikalla valitsimme Veritaksen. Asiakasta kuunnellaan aidosti ja yhdessä tehdään päätöksiä molempia hyödyntävästi. Kun haluat oikeasti välittävän ja uudistavan yhteistyökumppanin on Veritas paras valinta. Ihmisen kokoista ammattitaitoa yrityksesi parhaaksi.

  Wiki Wikström
  toimitusjohtaja
  LeapMoon Oy

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Haluaisitko sinäkin kuulua Suomen tyytyväisimpiin työeläkevakuutusasiakkaisiin?

Jätä yhteystietosi, niin me rimpautamme. Lyödään mekin hynttyyt yhteen!

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuoja-asetuksen mukaisesti, katso lisätietoja Tietosuoja-sivultamme.