Miksi valita Veritas

Vaikka TyEL-vakuutus on pakollinen, ei ole sama mistä hankit sen yrityksellesi.

Veritas on tutkitusti paras työeläkeyhtiö 

Asiakkaamme ovat valinneet meidät Taloustutkimus Oy:n toimialavertailussa Suomen parhaaksi työeläkeyhtiöksi jo kolmena vuotena peräkkäin (2014, 2015 ja 2016). 

Vuonna 2016 yleisarvosanamme tutkimuksessa oli 8,35 eli alan korkein. Eniten positiivista palautetta saimme  asiantuntemuksesta, palvelualttiudesta ja lupausten pitämisestä. 

Me palvelemme – muussakin kuin työeläkeasioissa! 

Me välitämme aidosti turvastasi ja tulevaisuudestasi. 

Henkilökohtainen vakuutusneuvojasi antaa juuri sinulle sopivat neuvot kaikissa TyEL- ja YEL-asioissa. Meillä saat käyttöösi arkeasi helpottavia työkaluja kuten VerNet-verkkopalvelun.

Vastaamme puheluusi keskimäärin 10 sekunnissa. Luurin toisesta päästä löytyy aina ihka aito ihminen. 

Vakavaraisuus tuo turvaa

Vakavaraisen työeläkevakuuttajan kanssa  on turvallista asioida. Pidämme hyvää huolta meille uskotuista eläkevaroista. Pitkän aikavälin vuotuinen nimellinen sijoitustuottomme on 6,0 prosenttia (1997-2015).

Ammattitaitoinen ja aidosti välittävä asiakaspalvelumme luo hyvän pohjan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Ole yhteydessä, niin laitetaan sinunkin vakuutusasiasi kuntoon!

Ota yrityksesi TyEL-vakuutus Veritaksesta

Sujuva asiakaspalvelu säästää sinulle aikaa ja rahaa. Meiltä saat Suomen parasta eläkevakuutuspalvelua – omalta nimetyltä yhteyshenkilöltäsi. Tervetuloa asiakkaaksemme!