Työnantajan muistilista

Työeläkeasiat voivat tuntua hankalilta kaikkine koukeroineen, tiedämme sen itsekin. Siksi olemme koonneet oheiseen listaan ne asiat, jotka sinun on TyEL-asiakkaanamme hyvä muistaa vuoden edetessä. Henkilöstön työhyvinvointia unohtamatta!

Tammikuu

Jos olet vuosi-ilmoittaja, muista tehdä vuosi-ilmoitus 31.1. mennessä. Ohjeita ilmoituksen tekoon löydät TyEL-vuosi-ilmoitusoppaastamme.

Helmikuu

Nyt on hyvä aika huolehtia henkilöstön osaamisesta. Lisätietoa saat kirjautumalla VerNet-verkkopalveluumme.

Huhtikuu

Tarkista edellisen vuoden lopullisista vakuutusmaksuista saamasi yhteenveto. Saat sen postitse viimeistään huhtikuussa.

Yrityksesi työntekijät voivat nyt tarkistaa työeläkeotteensa osoitteessa www.tyoelake.fi. Käy tarkistamassa myös oma otteesi ja ilmoita mahdollisista korjauksista meille.

Toukokuu

Tukemalla työntekijöittesi elämänhallintaa luot edellytykset onnistuneelle työsuoritukselle. Hae vinkit kirjautumalla VerNet-verkkopalveluumme.

Kesä-heinäkuu

Jos olet kuukausi-ilmoittaja, muista ilmoittaa myös 17 vuotta täyttäneiden kesätyöntekijöiden palkat kuukausi-ilmoituksellasi.

Elokuu

Jos olet vuosi-ilmoittaja, ilmoita 17 vuotta täyttäneiden kesätyöntekijöiden työsuhdetiedot meille. Voit tehdä samalla kertaa työsuhteen alkamis- ja päättämisilmoituksen.

Nyt kannattaa panostaa työkykyyn. Apuvälineet ja ohjeet saat kirjautumalla VerNet-verkkopalveluumme. 

Syys-lokakuu

Tarkista vakuutusotteesi tiedot. Löydät otteesi VerNet-verkkopalvelusta. Mahdolliset muuttuneet tiedot  korjaat näppärästi saman tien. Tutustu myös otteella annettuihin vinkkeihin, niissä voi olla rahanarvoista tietoa!

Marraskuu

Hyvä johtaminen on avain työyhteisön hyvinvointiin. Tukea kehitystyöhön saat VerNet-verkkopalvelustamme.

Joulukuu

Tarkista postitse saamastasi tietopaketista tulevan vuoden vakuutusmaksut, ajankohtaiset lakimuutokset ja tarjoamamme uudet palvelut.

 

Sujuva asiakaspalvelu säästää sinulle aikaa ja rahaa. Meiltä saat Suomen parasta eläkevakuutuspalvelua – omalta nimetyltä yhteyshenkilöltäsi. Tervetuloa asiakkaaksemme!