Työnantajan verkkopalvelu

Mitä VerNet-verkkopalvelun käyttö maksaa? Miten saan palvelun käyttööni?

VerNet-palvelu on asiakkaalle ja käyttäjille ilmainen. Asiakas hankkii itse palvelun käyttöön tarvittavat tunnukset, verkkoyhteydet, laitteet ja ohjelmistot sekä vastaa niiden kustannuksista ja ajantasaisuudesta.

Yrittäjä - VerNet on käytössäsi automaattisesti heti, kun vakuutuksesi on voimassa. Tervetuloa, kirjaudu sisään henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Työnantaja - mikäli sinulla ei ole VerNet-oikeuksia, ole meihin yhteydessä ja saat ne tuotapikaa.

Miten henkilö tunnistautuu VerNetiin, jos ei ole henkilötunnusta?

VerNet-palvelun käyttämä suomi.fi-tunnistus ei mahdollista tällä hetkellä ulkomaisten käyttäjien kirjautumista. Suomi.fi-tunnistukseen lisätään ulkomaisten käyttäjien kirjautuminen vuoden 2019 loppupuolella. Toisin kuin tulorekisteri, Veritas Eläkevakuutus ei ole viranomainen, joten emme voi siirtymäaikana tarjota Katso-tunnisteiden käyttöä.

Henkilökohtaiset vakuutusneuvojamme auttavat sinua, mikäli sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta eikä sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää henkilökohtaisia pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.
 

Miten kirjaudun Vernettiin?

Tunnistaudu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Vernet-palvelu vaatii tunnistautumisen, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi.

Onko Veritaksen VerNet-palvelu turvallinen? Kuka pääsee käsiksi vakuutus- ja henkilötietoihin?

VerNet-palvelun käyttöoikeus on henkilökohtainen ja vakuutuskohtainen. Vernet-palvelu vaatii tunnistautumisen, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. 

VerNet-verkkopalvelussa tietoliikenneyhteys sekä palvelun sisällä tapahtuva viestintä ovat SSL-salaustekniikalla suojattuja.  Salauksen osoituksena selainikkunasi ylä- tai alapalkissa näkyy lukon kuva tai muu asiasta kertova kuvake. Veritas on toteuttanut kaikki lainsäädännön edellyttämät tekniset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi ja tietoturvallisuudesta huolehtimiseksi. Asiakkaiden työsuhde- ja palkkatietoja pääsevät katsomaan ja käsittelemään vain sellaiset Veritaksen palveluksessa olevat henkilöt, joiden työnkuvaan vakuutusten käsittely kuuluu.

 

Sujuva asiakaspalvelu säästää sinulle aikaa ja rahaa. Meiltä saat Suomen parasta eläkevakuutuspalvelua – omalta nimetyltä yhteyshenkilöltäsi. Tervetuloa asiakkaaksemme!