Miksi valita Veritas

Vaikka YEL-vakuutus on sinulle pakollinen, ei ole sama mistä sen hankit. 

Veritas on tutkitusti paras työeläkeyhtiö 

Asiakkaamme ovat valinneet meidät Taloustutkimus Oy:n toimialavertailussa (2015) Suomen parhaaksi työeläkeyhtiöksi kouluarvosanalla 8,29*.

Nappasimme ykkössijan kaikissa mitatuissa kategorioissa. Eniten positiivista palautetta saimme palvelualttiudesta, lupausten pitämisestä ja asiantuntemuksesta. 

Me palvelemme sinua

Meillä asiakas on kaiken toiminnan keskiössä. Olemmekin erikoistuneet henkilökohtaiseen palveluun.

Nimeämme sinulle oman vakuutusneuvojan työeläkeasioitasi hoitamaan. Oma vakuutusneuvojasi tuntee tilanteesi ja antaa juuri sinulle sopivaa ohjeistusta. Se tekee asioinnista vaivatonta ja sujuvaa. 

Lisäksi asiakaspalvelumme todella toimii. Vastaamme puheluusi keskimäärin 11 sekunnissa ja luurin toisesta päästä löytyy aina ihka aito ihminen. 

Me myös aidosti välitämme sinun tulevaisuudestasi ja ajattelemme toimeentuloasi pitkällä tähtäimellä. Asiantuntijamme avulla saat määriteltyä YEL-turvasi kattavalle tasolle.

Vakavaraisuus tuo turvaa

Vakavaraisen työeläkekumppanin kanssa on turvallista asioida. Pidämme hyvää huolta meille uskotuista eläkevaroista. Pitkän aikavälin vuotuinen nimellinen sijoitustuottomme on 6,0 prosenttia (1997-2013).

YEL-vakuutus on tärkein vakuutuksesi. Me välitämme turvastasi ja voimme tarjota sinulle sujuvaa ja ammattitaitoista palvelua.

Ole yhteydessä, niin laitetaan sinunkin vakuutusasiasi kuntoon!

Ota YEL-vakuutuksesi Veritaksesta!