Miksi valita Veritas

Vaikka YEL-vakuutus on sinulle pakollinen, ei ole sama mistä sen hankit. 

Veritas on tutkitusti paras työeläkeyhtiö 

Asiakkaamme ovat valinneet meidät Taloustutkimus Oy:n toimialavertailussa Suomen parhaaksi työeläkeyhtiöksi jo kolmena vuotena peräkkäin (2014, 2015 ja 2016). 

Vuonna 2016 yleisarvosanamme tutkimuksessa oli 8,35 eli jälleen alan korkein. Eniten positiivista palautetta saimme asiantuntemuksestamme, palvelualttiudestamme sekä lupaustemme pitämisestä.

Me palvelemme sinua

Meillä asiakas on kaiken toiminnan keskiössä. Olemmekin erikoistuneet henkilökohtaiseen palveluun.

Nimeämme sinulle oman vakuutusneuvojan työeläkeasioitasi hoitamaan. Oma vakuutusneuvojasi tuntee tilanteesi ja antaa juuri sinulle sopivaa ohjeistusta. Se tekee asioinnista vaivatonta ja sujuvaa. 

Lisäksi asiakaspalvelumme todella toimii. Vastaamme puheluusi keskimäärin 10 sekunnissa ja luurin toisesta päästä löytyy aina ihka aito ihminen. 

Me myös aidosti välitämme sinun tulevaisuudestasi ja ajattelemme toimeentuloasi pitkällä tähtäimellä. Asiantuntijamme avulla saat määriteltyä YEL-turvasi kattavalle tasolle.

Vakavaraisuus tuo turvaa

Vakavaraisen työeläkekumppanin kanssa on turvallista asioida. Pidämme hyvää huolta meille uskotuista eläkevaroista. Pitkän aikavälin vuotuinen nimellinen sijoitustuottomme on 6,0 prosenttia (1997-2015).

YEL-vakuutus on tärkein vakuutuksesi. Me välitämme turvastasi ja voimme tarjota sinulle sujuvaa ja ammattitaitoista palvelua.

Ole yhteydessä, niin laitetaan sinunkin vakuutusasiasi kuntoon!

Ota YEL-vakuutuksesi Veritaksesta!

Sujuva asiakaspalvelu säästää sinulle aikaa ja rahaa. Meiltä saat Suomen parasta eläkevakuutuspalvelua – omalta nimetyltä yhteyshenkilöltäsi. Tervetuloa asiakkaaksemme!